Főoldal \ Cégportré
Cégportré

A SCHNEIDER Investment Kft-t 1999. májusában alapította három magánszemély. Családi vállalkozásként, határozott jövőkép birtokában, a névadás nem okozott komoly fejtörést, a cég neve a családi névből, és a befektetés, beruházás szó angol megfelelőjéből alakult ki. Fontos volt számunkra, hogy a nevünk szerepeljen a vállalat nevében. Hiszen tevékenységünket úgy akartuk végezni, hogy soha se kelljen tulajdonosként egy semmitmondó cégnév mögé bújnunk. Az elmúlt években nevünk garancia lett. Garancia a megbízhatóságra, a jó minőségre, a korrekt, kreatív és rugalmas ügyintézésre, és hiánypótló speciális piacvezető szolgáltatások végzésére. Pont ahogy megálmodtuk, garancia ígéretek helyett.

Termelő tevékenységünket 1999. júliusában kezdtük meg. SCHNEIDER Fenster™ márkanév alatt korszerű műanyag nyílászárókat gyártottunk. Az eltelt idő alatt a dinamikusan kiépülő értékesítési hálózatnak, és a felhasználók megelégedettségének köszönhetően a termelés egyre intenzívebben fejlődött. Mára jelentős beruházásokat valósíthattunk meg, melynek része egy új, 1700 m2-es üzem, irodákkal, raktárakkal, és bemutatóteremmel. A magas színvonalú vállalati infrastruktúra kiváló keretet nyújt a felelősségteljes munkavégzéshez. Az értékesítésre és beépítésre kerülő nyílászárókat a legmodernebb gépekkel, a technológiai fegyelem betartásával, és jól képzett szakemberek segítségével állítjuk elő. A nyílászáró gyártás, a cégen belül mára önálló üzletágat képvisel.

A 2003. év jelentős mérföldkő volt a cégünk életében. A nyílászáró gyártás mellett, új üzletágat indítottunk be. Célul tűztük ki, hogy olyan fűtéskorszerűsítési beruházásokat végezzünk, ahol a beruházás költsége az energia-megtakarításból térül meg. Azóta a piacon meghatározó szerepet játszó SCHNEIDER Energy™ üzletágunk célja, tevékenysége, és pénzügyi megoldásai a mai napig megállják a helyüket, bizonyították életképességüket. A SCHNEIDER Energy™ elkötelezte magát a környezetbarát, és takarékos energiahasznosítás mellett. Fontosnak tartjuk, hogy kevesebb energiahordozóból, és megújuló energiaforrásokból tökéletes komfortérzet mellett nyújtsunk szolgáltatást. A SCHNEIDER Energy™ 2005-óta, Magyarországon elsők között választ le távhőszolgáltatásról társasházakat a legnagyobb megelégedés mellett. Cégünk ebben a piaci szegmensben is országos elismertséget vívott ki magának. Tapasztalatunk és szaktudásunk a garancia, hiszen jelentős mért és dokumentált adatokkal bíró nyilvános referenciákkal rendelkezünk, és ezek eredményei az előzetes gazdaságossági számításainkat igazolták. Magyarországon a legtöbb megvalósított társasházi napkollektoros melegvíz ellátó rendszer kiépítésével a SCHNEIDER Energy™ piacvezető szerepet játszik. A minőségi szolgáltatás nyújtás érdekében országosan több irodával szerződtünk. A területileg illetékes Budapesti és Közép-magyarországi Regionális Központi Iroda, a Soproni Nyugat-magyarországi Regionális Központi Iroda, a Zalaegerszegi Központi Tervezőiroda, valamint a Szigetszentmártoni Központi Iroda segítségével tevékenységünket az egész ország területén, a tőlünk elvárható minőségben tudjuk végezni. Folyamatos fejlesztéseink megelőzik az igényeket, így mindig a piaci elvárásoknak megfelelő termék-szolgáltatás párost tudunk kínálni a dinamikus jogszabályváltozások ellenére.

Cégadatok

Adószám: 11864802-2-13

Cégjegyzékszám: 1309082556

Bankszámlaszám: 10103867-35476300-00000004

Telephely címe: 2318 Szigetszentmárton, Ráckevei út 2304 hrsz.

Levelezési cím: 2318 Szigetszentmárton, Ráckevei út 1.