Főoldal \ Szolgáltatásaink \ Új fűtési rendszer kiépítése
Üdvözöljük
Pics

A mai kor követelményeinek megfelelő, új beruházás keretében történő fűtés és melegvíz szolgáltatás kialakítása akkor kerülhet megvalósításra, ha már a tervezés időszakában erről a beruházó megkezdi az egyeztetést. A SCHNEIDER Energy™ arra törekszik, hogy az igényének legmegfelelőbb műszaki megoldást alakítsuk ki. Környezettudatos látásmódunknak köszönhetően, még a tervezési fázisban megvizsgáljuk az alternatív energiaforrások felhasználásának lehetőségét. Amennyiben a beruházó partner ebben, mi a legkorszerűbb berendezések, és technológiák felhasználásával értékálló, energia hatékony, és környezetkímélő fűtési rendszereket tervezünk, illetve adunk át, hosszú távú garanciális feltételekkel.

Cégünk elkötelezte magát a takarékos energiahasznosítás mellett. Célunk, hogy kevesebb energiahordozóból és megújuló energiaforrásokból tökéletes komfortérzetet biztosítva nyújtsunk szolgáltatást. Akár új beruházásról vagy korszerűsített fűtési rendszerekről van szó, feladatunknak tekintjük, hogy azok magas technikai színvonalon, maximális energia-megtakarítással üzemeljenek.

Referenciáink
9600 Sárvár, Alkotmány út 13-17. Társasház
9600 Sárvár, Alkotmány út 79-83. Társasház

» További referenciák

Kiemelt médiamegjelenéseink
További szolgáltatásaink
Szolg

Távhő leválás

A távhő szolgáltatástól független, önálló hőszolgáltatási rendszer kialakításának lehetősége jogilag szabályozott, átlátható törvényi és jogszabályi keretbe foglalva definiálja a szabad szolgáltató választás módját.

» Bővebben

Szolg

Fűtés korszerűsítés

Az önálló fűtési rendszer átalakítása, a gondos tervezés és engedélyeztetés után azonnal elkezdhető. A SCHNEIDER Energy™ a régi fűtőberendezésekhez képest a legkorszerűbb, és legszigorúbb környezetvédelmi normáknak megfelelő, energiatakarékos fűtési, és igény esetén melegvíz ellátó rendszert alakít ki.

» Bővebben

Szolg

Napenergia hasznosítás

A nap energiája egész évben ingyen áll rendelkezésünkre. A nap környezetbarát energiaforrás, energiája napkollektorok segítségével ideálisan alkalmazható használati melegvíz előállításhoz.

» Bővebben